Menu
Your Cart

3D PUZZLE Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Ράγες UGEARS 4820184121270

3D PUZZLE Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Ράγες UGEARS 4820184121270 3D Puzzle
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Δωρεάν μεταφορικά στους Δήμους Αθήνα, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο
3D PUZZLE Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Ράγες UGEARS 4820184121270
46,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 37,10€
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4-10 εργάσιμες
  • Κωδικός: 48243725

Τι κάνει την κίνηση των βώλων σε ράγες τόσο ενδιαφέρουσα; Τα παιδιά (και οι ενήλικες!) μπορούν να παρακολουθούν τους βώλους να κινούνται σε μια πίστα και να περνάνε μέσα από διάφορα εμπόδια για ώρες. Οι ράγες για βώλους είναι συναρπαστικές, τραβούν την προσοχή μας και είναι πολύ χαλαρωτικές. Οι ράγες για βώλους και οι αγώνες με βώλους έχουν εξελιχθεί σε ένα απρόσμενο φαινόμενο στο YouTube, με χιλιάδες βίντεο να συγκεντρώνουν εκατομμύρια views. Επιλέγετε ένα βώλο, ζητωκραυγάζετε, αναρωτιέστε ποιο μονοπάτι θα πάρει, βάζετε τον εαυτό σας στην θέση του, φαντάζεστε ότι συμμετέχετε σε αυτό τον αγώνα και τα πάτε τέλεια σε αυτό το ταξίδι προς το άγνωστο, το οποίο είναι γεμάτο στροφές και εκπλήξεις σε κάθε γωνιά. Η μαγεία είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχετε φτιάξει τις ράγες μόνοι σας. Τώρα δεν παρακολουθείτε παθητικά ένα βίντεο, αλλά συμμετέχετε πλήρως επειδή εσείς κατασκευάσατε ένα μαγικό μηχάνημα με τα ίδια σας τα χέρια.

Σας παρουσιάζουμε τον Ανελκυστήρα Για Βώλους Με Ράγες — ένα εντυπωσιακό συνδυασμό τέχνης και μηχανικής. Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Ράγες είναι τόσο μια όμορφη, κινητική κατασκευή όσο και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που ταυτόχρονα διδάσκει και ψυχαγωγεί. Αυτή η ξύλινη DIY κατασκευή για βώλους έχει ένα ανελκυστήρα ο οποίος τροφοδοτείται από μια χειροκίνητη μανιβέλα και μια σειρά από ράγες,  κάθε μια από τις οποίες έχει ένα μοναδικό και διασκεδαστικό εμπόδιο ή στοιχείο. Γυρίστε την λαβή με την φορά του ρολογιού για να θέσετε την μηχανή σε κίνηση, και παρακολουθήστε καθώς ο ξύλινος ανελκυστήρας παίρνει και σηκώνει τους βώλους στην κορυφή του μηχανήματος, όπου ένας διακόπτης τριών θέσεων τις διανέμει σε διαφορετικές ράγες. Ένας βώλος πέφτει από μια τσουλήθρα, κάνοντας ένα κύκλο στο κάτω μέρος, ο επόμενος πέφτει από διάφορα επίπεδα, ενώ άλλοι τρεις συλλέγονται και στην συνέχεια απελευθερώνονται σε μια από τις τρεις σύντομες πίστες. Όλοι οι βώλοι περνάνε μέσω από τον κοινό δίσκο ή συσσωρευτή πριν επιστρέψουν στον ανελκυστήρα  ανύψωσης για να ανυψωθούν για το επόμενο ταξίδι τους.

Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους μπορεί να συνδεθεί με άλλους Ανελκυστήρες Για Βώλους (μπορούν να συνδεθούν 2 ή 4 μοντέλα σε ζευγάρια) χρησιμοποιώντας τα ειδικά συνδετικά κομμάτια (συμπεριλαμβάνονται). Προσαρμόστε δύο Ανελκυστήρες Για Βώλους μαζί στο μπροστινό μέρος ή συνδέστε τέσσερις μαζί, τόσο στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος, έτσι ώστε να δημιουργήστε ένα μίνι σύστημα από αλυσίδες και πίστες.

Η μεγαλύτερη κατασκευή για κυλιόμενες μπάλες, στα 72 πόδια, είναι το “Energy Machine,” το οποίο βρίσκεται στο Μουσείο Επιστημών του Χόνγκ Κόνγκ. Με ύψος ένα πόδι, η ξύλινη κατασκευή για βώλους της Ugears, μπορεί να μην είναι η μεγαλύτερη αλλά πιστεύουμε ότι είναι η πιο χαριτωμένη! Υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία που βρίσκονται σε μικρό χώρο στον Ανελκυστήρα Για Βώλους Με Ράγες DIY, και εσείς θα προσπαθείτε να μαντέψετε ποιο μονοπάτι θα πάρει ο αγαπημένος σας βώλος. Καθώς ο βώλος εισέρχεται στον διακόπτη τριών θέσεων, ο κάθε βώλος κλείνει μια “πόρτα” πίσω του, επιτρέποντας στον επόμενο βώλο να περάσει πιο πέρα. Ο τρίτος βώλος, ο οποίος περνάει από την τελευταία τρύπα, ανοίγει τις πόρτες χρησιμοποιώντας ένα μοχλό.

Βιώστε την ικανοποίηση του να κατασκευάζετε το δικό σας ενδιαφέρον, τρισδιάστατο πάζλ/κινητική κατασκευή/ ράγες για βώλους με τα ίδια σας τα χέρια. Οτιδήποτε χρειάζεστε για αυτό το διασκεδαστικό, DIY πρότζεκτ βρίσκεται στο κουτί, όπως ξύλινες πλάκες που έχουν ήδη κοπεί, 10 βώλους, κερί και γυαλόχαρτο (για την καλύτερη λειτουργία των γραναζιών). Το κάθε μοντέλο της Ugears, τρισδιάστατο πάζλ ή σπαζοκεφαλιά έρχεται με ένα σετ από λεπτομερείς, εικονογραφημένες οδηγίες σε 11 γλώσσες. Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Ράγες έχει 400 κομμάτια, έχει επίπεδο δυσκολίας “Προχωρημένο” και εκτιμώμενο χρόνο συναρμολόγησης 7 ώρες. Καθώς κατασκευάζετε αυτό το πρωτότυπο ξύλινο μοντέλο για βώλους, θα μάθετε για την δράση και την αλληλεπίδραση των γραναζιών, την λεπτή δράση των αντίβαρων και θα εντυπωσιαστείτε από την μηχανική του διακόπτη τριών θέσεων και τον συσσωρευτή τα οποία καθορίζουν την πορεία του κάθε βώλου.

Εσείς και η οικογένεια σας θα έχετε ατελείωτες ώρες διασκέδασης, κατασκευάζοντας αυτό το μοντέλο DIY, χωρίς κόλλα ή ειδικά εργαλεία. Απλά σπάστε τα ξύλινα κομμάτια που είναι κομμένα με λέιζερ από τις πλάκες, στην συνέχεια ενώστε τα και παρακολουθήστε το μοντέλο σας να παίρνει σάρκα και οστά. Τα κομμάτια υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν κοπεί με λέιζερ, είναι φτιαγμένα από φυσικό ξύλο, έχουν απίστευτη μυρωδιά και ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους. Αν σπάσετε ένα κομμάτι κατά την διάρκεια της κατασκευής, δεν υπάρχει πρόβλημα! Το κάθε μοντέλο της Ugears έχει μερικά επιπλέον κομμάτια, και αν κάποιο μοναδικό καταστραφεί ή σπάσει, απλά επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας και θα χαρούμε να σας στείλουμε ένα κομμάτι αντικατάστασης, χωρίς χρέωση! Δωρεάν κομμάτια αντικατάστασης— απλά ένα δείγμα της αφοσίωσης της Ugears για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η διασκέδαση όμως δεν σταματάει μετά την κατασκευή. Τα στατικά μοντέλα συνήθως καταλήγουν σε ένα ράφι μέσα στην σκόνη. Όχι όμως με την Ugears! Μόλις ολοκληρώσετε την κατασκευή αυτού του μοντέλου για βώλους DIY, τότε ξεκινάει η πραγματική διασκέδαση! Παρακολουθήστε το ξύλινο πάζλ να ζωντανεύει καθώς γυρίζετε την αλυσίδα για να κάνετε τους βώλους να ξεκινήσουν την περιπέτεια τους. Όποιος ψάχνει ένα παιχνίδι που θα μπορεί να προσφέρει διασκέδαση για αρκετή ώρα, μια πίστα για βώλους σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή οποιουδήποτε παιδιού (ή ενήλικα!).

Αναζητάτε ένα μοναδικό δώρο για το σπίτι ή το γραφείο; Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Ράγες είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος για να χαλαρώσετε πριν συνεχίσετε την δουλειά σας, είτε αυτό είναι να καθαρίσετε το γραφείο σας, να στείλετε ένα email ή να ετοιμαστείτε για την επόμενη κλήση σας στο zoom. Όλοι απολαμβάνουν να βλέπουν τους βώλους να περνάνε μέσα από ένα περίπλοκο μηχάνημα— αποτελεί μέρος της ανθρώπινης φύσης! Ίσως υπάρχουν μερικά παιδιά στην ζωή σας που θα λάτρευαν να σας βοηθήσουν να κατασκευάσετε αυτό το μοντέλο και να παρακολουθήσετε τους βώλους να κάνουν κύκλους, να πέφτουν ή να παίρνουν άλλα μονοπάτια καθώς κατευθύνονται προς τα κάτω. Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Ράγες είναι μια διασκεδαστική, μοναδική ιδέα για δώρο ια οποιονδήποτε — για γενέθλια, διακοπές ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Αφήστε την διασκέδαση να κυλήσει!

Αριθμός εξαρτημάτων: 400

Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 7 ώρες

Επίπεδο δυσκολίας: Προχωρημένο

Διαστάσεις μοντέλου:  27.5*30.5*27 εκ

Διαστάσεις πακέτου:  37.8*17*3.4 εκ