Menu
Your Cart

3D PUZZLE Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια UGEARS 4820184121287

3D PUZZLE Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια UGEARS 4820184121287 3D Puzzle
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Δωρεάν μεταφορικά στους Δήμους Αθήνα, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο
3D PUZZLE Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια UGEARS 4820184121287
46,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 37,10€
  • Διαθεσιμότητα: Εξαντλημένο
  • Κωδικός: 74566189

Σας παρουσιάζουμε τον Ανελκυστήρα Για Βώλους Με Σκαλοπάτια, το δεύτερο μοντέλο στην σειρά της Ugears με ράγες για βώλους. Αυτό το διασκεδαστικό και συναρπαστικό ξύλινο μοντέλο με ράγες για βώλους έχει ένα μεγαλοφυή, εναλλασσόμενο μηχανισμό 3 βημάτων και ένα σετ από νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα τραβήξουν την προσοχή σας καθώς παρακολουθείτε τους βώλους να κάνουν το κυκλικό τους ταξίδι. Πολλές ράγες και στοιχεία είναι συγκεντρωμένα σε ένα μικρό χώρο σε αυτή την πίστα DIY για βώλους.

Το μοντέλο έχει ένα εναλλασσόμενο μηχανισμό 3 σταδίων που μεταφέρει τους βώλους μπρος πίσω καθώς σκαρφαλώνουν στην κορυφή για να ξεκινήσουν τις περιπέτειες τους σε αυτό το μικρό πάρκο αναψυχής. Ποιος βώλος θα ακολουθήσει την κάθε διαδρομή και ποιος θα φτάσει πρώτος; Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια έχει ένα συσσωρευτή για τρεις βώλους στον οποίο η Τρίτη μπάλα ανοίγει τις πύλες για τους ήδη παγιδευμένους βώλους, στέλνοντας τους σε διαφορετικά μονοπάτια. Υπάρχουν τρεις πίστες: η πρώτη αποτελείται από ένα συσσωρευτή 2 βώλων και μια ράγα σε σχήμα σερπαντίνας, η δεύτερη είναι ένα σφυρί μέσα σε μια βάση σε σχήμα C και η Τρίτη έχει ένα μια ρουφήχτρα ή χοάνη. Όλοι οι βώλοι τελικά θα περάσουν μέσα από τον δίσκο συλλογής και στο πριονωτό ανελκυστήρα. Ένα διακόπτης στέλνει τους βώλους είτε προς τα πίσω στον ανελκυστήρα 3 βημάτων ή (και εδώ είναι που γίνεται πραγματικά ενδιαφέρον!) σε ένα άλλο προσαρμοσμένο μοντέλο για βώλους της Ugears.

Έχουμε σχεδιάσει την σειρά με τις ράγες για βώλους της Ugears έτσι ώστε να αποτελείται από τμήματα, με αποτέλεσμα το κάθε μοντέλο να λειτουργεί μόνο του ή να μπορεί να συνδεθεί στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος με άλλα μοντέλα της Ugears, του ίδιο ή διαφορετικού σχεδιασμού (μπορούν να συνδεθούν 2 ή 4 μοντέλα, σε ζευγάρια, χρησιμοποιώντας τα συνδετικά κομμάτια που συμπεριλαμβάνονται στο κουτί). Ο μηχανισμός στο τέλος της ράγας μπορεί να στείλει τους βώλους σε μια κατεύθυνση ή στην άλλη, ή και σε δύο κατευθύνσεις (ανάλογα με το βάρος που έχετε προσαρμόσει), επιστρέφοντας τους βώλους στον αρχικό ανελκυστήρα ή στέλνοντας τους σε μια διαφορετική πίστα. Με την σύνδεση διαφορετικών μοντέλων για βώλους μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απίστευτο και περίπλοκο  σύστημα από αλληλοσυνδεόμενα στοιχεία, τα οποία κινούνται με μια μόνο μανιβέλα. Είναι σαν ένα πάρκο αναψυχής σε μινιατούρα! Παρακολουθήστε τον αγαπημένο σας βώλο — ποιος ξέρει που θα καταλήξει, πότε θα επιστρέψει στο αρχικό σημείο και ποια διαδρομή θα ακολουθήσει!

Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια αποτελεί ένα συναρπαστικό συνδυασμό τέχνης και μηχανικής. Είναι τόσο μια όμορφη, κινητική κατασκευή αλλά και ένα ενδιαφέρον παιχνίδι που διδάσκει αλλά και ψυχαγωγεί. Καθώς κατασκευάζετε αυτό το ιδιοφυές ξύλινο μοντέλο, θα μάθετε για την αλληλεπίδραση των γραναζιών και την λειτουργία των αντίβαρων. Γυρίστε τον λεβιέ με την φορά του ρολογιού για να θέσετε την μηχανή σε κίνηση και ετοιμαστείτε να εντυπωσιαστείτε καθώς η εναλλασσόμενη σκάλα συλλέξει, σηκώνει και περνάει τους βώλους μπρος πίσω μέχρι να φτάσουν στην κορυφή του μηχανήματος για να ξεκινήσουν ην διαδρομή τους. Τα μοντέλα με ράγες για βώλους είναι ανθεκτικά. Η αντοχή της κατασκευής επιτυγχάνεται μέσω μια ισχυρής βάσης και σφιχτά δεμένων πλαισίων. Ένα ισχυρό γρανάζι δίνει την κίνηση και στους δύο ανελκυστήρες: στον κύριο ανελκυστήρα 3 βημάτων και τον βοηθητικό πριονωτό ανελκυστήρα.

Τα παιδιά (και οι ενήλικες!) απολαμβάνουν να παρακολουθούν τους βώλους να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν τις πίστες, να περνάνε μέσα από εμπόδια και να τρέχουν πάνω στις ράγες. Οι πίστες για βώλους είναι συναρπαστικές, τραβάνε την προσοχή, και είναι και χαλαρωτικές. Επίσης, οι πίστες για βώλους και οι αγώνες έχουν γίνει ένα αναπάντεχο διαδικτυακό φαινόμενο, με χιλιάδες βίντεο να συγκεντρώνουν εκατομμύρια views. Επιλέγετε ένα βώλο που θα υποστηρίζετε, αναρωτιέστε ποια διαδρομή θα ακολουθήσει και βάζετε τον εαυτό σας στην θέση του, και φαντάζεστε ότι πηγαίνετε σε ένα απίστευτο και άγνωστο ταξίδι γεμάτο στροφές και εκπλήξεις σε κάθε γωνία. Η διασκέδαση είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν έχετε κατασκευάσει την πίστα μόνοι σας— τώρα δεν παρακολουθείτε παθητικά ένα βίντεο, είστε απόλυτα απορροφημένος επειδή έχετε κατασκευάσει αυτό το μαγικό μηχάνημα με τα ίδια σας τα χέρια.

Βιώστε την ικανοποίηση του να κατασκευάζετε το δικό σας ενδιαφέρον τρισδιάστατο πάζλ/κινητική κατασκευή/ράγες για βώλους από την Ugears. Οτιδήποτε χρειάζεστε για αυτό το διασκεδαστικό DIY πρότζεκτ βρίσκεται μέσα στο κουτί, όπως ξύλινες πλάκες με κομμάτια που έχουν ήδη κοπεί, 10 βώλους, και κερί και γυαλόχαρτο (για ακόμα καλύτερη λειτουργία των γραναζιών). Το κάθε μοντέλο της Ugears, τρισδιάστατο πάζλ ή σπαζοκεφαλιά έρχεται με ένα σετ από λεπτομερείς και εικονογραφημένες οδηγίες, σε 11 γλώσσες. Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια αποτελείται από 355 κομμάτια, έχει επίπεδο δυσκολίας “Προχωρημένο” και εκτιμώμενο χρόνο συναρμολόγησης 8 ώρες. Αν σπάσετε ένα κομμάτι κατά την διάρκεια της κατασκευής, μην πανικοβάλλεστε! Τα μοντέλα της Ugears έχουν μερικά επιπλέον κομμάτια. Αν είναι ένα μοναδικό κομμάτι που έχει ζημιά ή είναι σπασμένο, απλά επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας και θα χαρούμε να σας στείλουμε το κομμάτι αντικατάστασης, δωρεάν.

Εσείς και η οικογένεια σας θα περάσουν ώρες διασκέδασης, κατασκευάζοντας αυτό το μοντέλο DIY όλοι μαζί, χωρίς κόλλα ή ειδικά εργαλεία. Και με την Ugears, η διασκέδαση δεν σταματάει μόλις ολοκληρωθεί η κατασκευή αλλά μόλις ξεκινάει! Εσείς, η οικογένεια σας και οι φίλοι σας θα διασκεδάσετε παρακολουθώντας αυτό τον απίστευτο μηχανισμό να στέλνει τους βώλους σε μια ράγα σε σχήμα σερπαντίνας, μέσα σε μια χοάνη ή πάνω κάτω σε μια κούνια σε σχήμα σφυριού. Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα, τις σπαζοκεφαλιές και τα τρισδιάστατα πάζλ της Ugears, Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους με Σκαλοπάτια μπορεί να σταθεί μόνης της ή μπορεί να αποτελέσει μέρος μια μεγάλης συλλογής από πίστες για βώλους ή άλλα κομψά, λειτουργικά, ξύλινα μηχανικά μοντέλα.

Αναζητάτε μια μοναδική προσθήκη για το σπίτι ή το γραφείο σας; Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με σκαλοπάτια (είτε μόνη της είτε σαν μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος με πίστες για βώλους από την Ugears) είναι ένας ενδιαφέρον τρόπος για να χαλαρώσετε πριν επιστρέψετε στην δουλειά, ή πριν ξεκινήσετε το διάβασμα για ένα τέστ, ή πριν απαντήσετε σε ένα email ή προσπαθώντας να συγκεντρωθείτε για να κάνετε μια σημαντική κλήση. Ο Ανελκυστήρας Για Βώλους Με Σκαλοπάτια αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για οποιονδήποτε βρίσκεται στις επαφές σας— γιατί να μην αγοράσετε τρείς ή τέσσερις και να τις έχετε έτοιμες για πάρτι γενεθλίων και δώρα διακοπών;

Διαστάσεις μοντέλου: 29.5*27*27.5 εκ

Διαστάσεις πακέτου:  37.8*17*3.4 εκ

Αριθμός εξαρτημάτων: 355

Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 8 ώρες