Menu
Your Cart

3D PUZZLE Εξάποδος Εξερευνητής UGEARS 4820184121294

3D PUZZLE Εξάποδος Εξερευνητής UGEARS 4820184121294 3D Puzzle
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Δωρεάν μεταφορικά στους Δήμους Αθήνα, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο
3D PUZZLE Εξάποδος Εξερευνητής UGEARS 4820184121294
43,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,32€
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4-10 εργάσιμες
  • Κωδικός: 23405325

Η γάτα σας θα το λατρέψει ή θα το μισήσει! Είστε έτοιμοι για το καλύτερο ζωύφιο στην αγορά; Σας παρουσιάζουμε τον Εξάποδο Εξερευνητή της Ugears: λίγο έντομο, λίγο ρομπότ και λίγο ρομποτικό όχημα  εξερεύνησης. Κινούμενος από μια ισχυρή μηχανή με ελατήρια, ο Εξάποδος Εξερευνητής μπορεί να περπατήσει μέχρι και 3 μέτρα με τα πόδια του, χωρίς βοηθητικό ή υποστηρικτικό τροχού όπως γίνεται με τα άλλα μοντέλα. Η ικανότητα να σηκώσει το βάρος του με τα πόδια του, επιτρέπει στον Εξάποδο Εξερευνητή να μετακινηθεί σε ανώμαλο έδαφος, όπως ακριβώς κάνει και ένα ρομποτικό όχημα εξερεύνησης όταν βγαίνει από το διαστημόπλοιο για να εξερευνήσει νέους πλανήτες. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το το μοντέλο μας μοναδικό είναι ότι ο Εξάποδος Εξερευνητής έχει διάφορες λειτουργίες κίνησης. Μπορείτε να κάνετε το ρομπότ ζωύφιο να κινείται αργά, να έρπετε ή να τρέχει σε οποιαδήποτε ταχύτητα θέλετε! Όταν το εξάποδο σταματάει, μπορείτε να το σηκώσετε και να δείτε τα πόδια του να ζωντανεύουν και να χτυπιούνται, όπως ακριβώς συμβαίνει και με ένα πραγματικό έντομο, καβούρι ή αράχνη. Αποτελεί αντικείμενο από τους εφιάλτες μας ή ένα μοντέλο όνειρο για αυτούς που ασχολούνται με την κατασκευή μοντέλων, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας!

Αυτός ο Εξάποδος Εξερευνητής, τον οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας, παίρνει την θέση του σαν πρωταθλητής ανάμεσα στην φανταστική οικογένεια μηχανοειδών, αυτόματων ρομπότ, τρισδιάστατων πάζλ και ξύλινων μηχανικών μοντέλων της Ugears. Δημιουργήσαμε ένα μηχανικό, ξύλινο ρομπότ που περπατάει, χωρίς ηλεκτρονικά εξαρτήματα. Στην Ugears, πιστεύουμε ότι ο σχεδιασμός πρέπει να είναι κομψός, με κάθε έννοια της λέξης— απλός, κομψός και όμορφος στην εμφάνιση. Όπως είπε και ο Theo Jansen, “Οι τοίχοι ανάμεσα στην τέχνη και την μηχανική υπάρχουν μόνο στο μυαλό μας.” Έχουμε δεσμευτεί στον να εντυπωσιάζουμε και να ικανοποιούμε την όλο και αυξανόμενη βάση πελατών μας, σε 85 χώρες σε πέντε ηπείρους, με σχέδια που τους αφήνουν άφωνους.

Από το 1997 μέχρι και σήμερα, έχουν υπάρξει έξι διαφορετικά ρομποτικά μηχανήματα που στάλθηκαν για εξερεύνηση στον ʼρη. Φανταστείτε ότι είστε ο διοικητής μιας τέτοια αποστολής για να εξερευνήσετε τον πλανήτη X. Ένα μηχανικό ρομπότ εξερεύνησης μπορεί να πάρει φωτογραφίες και δείγματα σε αυτή την μοναχική αποστολή του. Αλλά φανταστείτε αν το σκάφος σας είχε ένα ρομποτικό στρατό από Εξάποδους Εξερευνητές για να τρέξουν προς κάθε κατεύθυνση στην επιφάνεια του νέου πλανήτη, ελέγχοντας το έδαφος, συλλέγοντας πετρώματα και αναζητώντας εξωγήινες μορφές ζωής. Κάθε βράδυ τα Εξάποδα θα ξεκουράζονταν και θα φόρτιζαν, και το πρωί θα ήταν έτοιμα να συνεχίσουν την εξερεύνηση και την επιστημονική τους δουλειά. Μπορεί να έρθει και ένα σκάφος από ένα άλλο πολιτισμό σε άλλο πλανήτη και βλέποντας τα Εξάποδα να πιστέψει ότι αποτελούν την κυρίαρχη μορφή ζωής στον πλανήτη X!

Το ξύλινο μοντέλο Εξάποδος Εξερευνητής αποτελείται από 388 κομμάτια και έχει ένα ισχυρό, μεταλλικό ελατήριο που κινεί το ρομπότ αλλά και λάστιχα για ακόμα καλύτερη πρόσφυση σε ομαλές επιφάνειες. Αυτό το μοντέλο, το οποίο μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας, έχει Μεσαίο επίπεδο δυσκολίας και ο εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης είναι 8 ώρες περίπου. Το εσωτερικό ελατήριο γυρίζει με μια καστάνια που βρίσκεται στην κοιλιά του. Με αυτό τον μηχανισμό δεν χρειάζεται να κρατάτε το κλειδί ενώ κουρδίζετε— η ενέργεια αποθηκεύεται με κάθε γύρισμα, χωρίς να φεύγει, μέχρι να γυρίσει πλήρως το ελατήριο. Ο Εξάποδος Εξερευνητής μπορεί να διασχίσει ανώμαλες επιφάνειες και να περάσει ακόμα και εμπόδια, με ύψος 1-2 εκ. Κουρδίστε το μοντέλο, αφήστε το κάτω, επιλέξτε την ταχύτητα που θέλετε με τον περιστροφικό διακόπτη στο κεφάλι του Εξάποδου και στην συνέχεια αφήστε τον διακόπτη “go” στο πίσω μέρος για να βάλετε το μοντέλο σε κίνηση.

Συχνά παίρνουμε έμπνευση από την φύση. Τα Εξάποδα, μια υποκατηγορία εντόμων, αποτελούν την πιο ποικιλόμορφη και κυρίαρχη μορφή ζωής στην Γη, αποτελούμενη από τα μισά από όλα τα γνωστά είδη. Τα τρία ζεύγη αρθρωτών ποδιών αποτελούν ένα πολύ σταθερό σχεδιασμό για την μετακίνηση σε όλα τα εδάφη και μας βοηθάει να καταλάβουμε γιατί τα έντομα έχουν καταλάβει την κάθε γωνιά του πλανήτη μας με τόση επιτυχία. Πιστεύουμε ότι το Εξάποδο μοιάζει περισσότερο με ένα σκαθάρι. Γνωρίζετε ότι υπάρχουν πάνω από 400.000 διαφορετικά είδη σκαθαριού, με τα Κολεόπτερα να είναι η πιο ποικιλόμορφη τάξη, αποτελώντας το 25% όλων των γνωστών ζωικών μορφών ζωής; f all known animal life forms? Ο Βρετανός, βιολόγος J.B.S. Haldane λέγεται ότι σχολίασε ότι αν υπάρχει Θεός στα αλήθεια, τότε φαίνεται ότι έχει “μια υπέρμετρη συμπάθεια για τα σκαθάρια.” Και εμείς το ίδιο για το Εξάποδο μας!

Ας το παραδεχτούμε, το εξάποδο σκαθάρι με το σκληρό κέλυφος έχει ένα πολύ καλό σχεδιασμό, και το ίδιο συμβαίνει και με τον Εξάποδο Εξερευνητή της Ugears. Στην πραγματικότητα, οι κινήσεις του Εξάποδου φαίνονται τόσο αληθινές που ίσως μπείτε στον πειρασμό να κάνετε φάρσα σε ένα ανυποψίαστο φίλο σας, ζητώντας του να σηκώσει το ακίνητο, αλλά κουρδισμένο Εξάποδο σας (το οποίο έχετε ήδη ρυθμίσει σε γρήγορη ταχύτητα για να τον τρομάξετε ακόμα περισσότερο). Η συμβουλή μας: Μην το κάνετε! Εκτός και αν θέλετε να μαζεύετε τα κομμάτια μόλις ο φίλος σας πετάξει τον Εξάποδο Εξερευνητή σας στο έδαφος ή τον εκσφενδονίσει στον κοντινότερο τοίχο. Το ίδιο θα λέγαμε για τις γάτες— οι γάτες και τα εξάποδα δεν τα πάνε πολύ καλά μαζί, επομένως καλό θα ήταν να κρατήσετε χωριστά! Εκτός φυσικά και αν πιστεύετε ότι μετά από 8 ώρες για την κατασκευή του αξίζει τον κόπο να γυρίσετε ένα viral βίντεο με την γάτα σας να ορμάει και να καταστρέφει τον Εξάποδο Εξερευνητή της Ugears— εσείς θα πρέπει να πάρετε την απόφαση!

Αναζητάτε ένα ωραίο και τρομακτικό παιχνίδια για το Halloween ή για διακόσμηση; Έχετε παιδί, ανίψια ή ένα γείτονα που του αρέσει η ρομποτική; Τα παιδιά και οι ενήλικες λατρεύουν να φτιάχνουν  τον Εξάποδο Εξερευνητή, βλέποντας τον να παίρνει ζωή και να κάνει τα πρώτα του βήματα. Η δημιουργία των μοντέλων της Ugears αποτελεί ένα εξαιρετικό τρόπο για να μάθετε τις βασικές αρχές των επιστημών και της μηχανικής, αλλά και της βιολογίας όπως η κίνηση των ζώων. Μας αρέσει όταν οι οικογένειες έρχονται κοντά για να κατασκευάσουν ένα μοντέλο της Ugears. Όταν οι γονείς και τα παιδιά περνούν χρόνο μαζί συναρμολογώντας ένα ωραίο μηχανικό παιχνίδι, όπως ο Εξάποδος Εξερευνητής, βιώνουν την ικανοποίηση του να δημιουργούν κάτι μαζί και στην συνέχεια την χαρά του να παίξουν με αυτό όλοι μαζί. Ο Εξάποδος Εξερευνητής της Ugears αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα για δώρο, για τους φίλους ή τα μέλη της οικογένειας που λατρεύουν την φύση, τα έντομα, τα ρομπότ, την κατασκευή μοντέλων, τα πρότζεκτ DIY (φτιάξτο μόνος σου) ή τα πάζλ ή για όλους αυτούς που εκτιμούν τον εξαιρετικό μηχανικό και αισθητικό σχεδιασμό του.

Αριθμός εξαρτημάτων: 388

Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 8 ώρες

Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Διαστάσεις μοντέλου:  27*22*9.5 εκ

Διαστάσεις πακέτου:  37.8*17*2.8 εκ