Menu
Your Cart

3D PUZZLE Μηχανικό Αλογο UGEARS 4820184120884

3D PUZZLE Μηχανικό Αλογο UGEARS 4820184120884 3D Puzzle
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Δωρεάν μεταφορικά στους Δήμους Αθήνα, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο
3D PUZZLE Μηχανικό Αλογο UGEARS 4820184120884
48,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 38,87€
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4-10 εργάσιμες
  • Κωδικός: 23258924

Πριν η εποχή του ατμού γίνει κυρίαρχη στο κόσμο και αλλάξει όλες τις πλευρές της όλων ανθρώπινων δραστηριοτήτων, ο μόνος αξιόπιστος τρόπος μετακίνησης για τους ταξιδιώτες ήταν τα δυνατά και γρήγορα άλογα.
Η Ugears παραβλέπει για λίγο την υψηλή τεχνολογία και την μεγάλη ταχύτητα και δίνει έμφαση στα ταξίδια με άλογα με ένα μοντέλο που συνδυάζει την φύση και την μηχανική – το Βιονικό ʼλογο.
Το να κάνει το άλογο τετράποδο ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση του σχεδίου.
Στους μηχανισμούς βαδίσματος που είχαν σχεδιαστεί από μηχανικούς παλιότερα, η σταθερότητα της κινούμενης κατασκευής επιτυχαινόταν μέσω επιπλέον άκρων ή έξτρα στηρίξεων.
Οι μάγοι της Ugears όμως βρήκαν ένα πιο έξυπνο τρόπο για να πετύχουν σταθερότητα σε κίνηση.
Ο απολύτως μοναδικός μηχανισμός του μοντέλου που κάνει το ʼλογο ένα πραγματικό τετράποδο είναι μια νέα καινοτομία που αναπτύχθηκε  από την Ugears και σας παρουσιάζεται για να την δοκιμάσετε για πρώτη φορά.
Οι σχεδιαστές έδωσαν μεγάλη έμφαση στην ανατομία των ποδιών του ζώου έτσι ώστε να διασφαλίσει ότι οι κινήσεις του θα μοιάζουν πολύ με αυτές ενός πραγματικού αλόγου.
Για να κάνουν οι μηχανικοί τα πόδια να κινούνται, ενσωμάτωσαν έναν νέο μηχανισμό με δόντια.
Η βιονική καρδιά του αλόγου σας είναι ένα εκκρεμές που έχει εγκατασταθεί στο στήθος του μηχανισμού. Οι ταλαντώσεις του εκκρεμούς μειώνουν την μετάδοση ενέργειας από την μηχανή με λάστιχο στο κινούμενα μέρη παρατείνοντας τον χρόνο λειτουργίας του μηχανισμού.
Το Βιονικό ʼλογο δεν θα σας μεταφέρει στον ορίζοντα – η απόσταση που μπορεί να καλύψει με ένα κούρδισμα είναι σχετικά περιορισμένη.
Παρόλα αυτά, είναι αρκετή για να παρατηρήσετε την λειτουργία του μοναδικού μηχανισμού του και να απολαύσετε την ομορφιά των μηχανισμών του μοντέλου.
Η χαίτη και η ουρά του αλόγου που ανεμίζουν στον άνεμο είναι φτιαγμένα από ευέλικτα λαστιχένιες λωρίδες.
Όταν κινείται, το Μηχανικό ʼλογο κουνάει το κεφάλι του και κάνει την χαίτη του από λάστιχο να ανεμίζει.
Το Μηχανικό ʼλογο αποτελεί ένα φόρο τιμής στα πρώτα αυτόματα και τις προσπάθειες για δημιουργία μιας κινούμενης μηχανής από τους αρχαίους Έλληνες, τους Ιάπωνες και Κινέζους εφευρέτες και τον ίδιο τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι.
Αφήστε τους γρήγορους ρυθμούς και την βιασύνη της μοντέρνας εποχής.
Αποτραβηχτείτε από τον αγώνα για λίγη ώρα και ανεβείτε για μια χαλαρωτική – αλλά και συναρπαστική!- βόλτα με το νέο Βιονικό ʼλογο από την Ugears!
Το μοντέλο  Μηχανικό ʼλογο από την Ugears φτιάχνεται από βιώσιμο ξύλο υψηλής ποιότητας και έχει ότι χρειάζεστε για την συναρμολόγηση.
Η ποιότητα των εξαρτημάτων είναι κορυφαία: χρησιμοποιείται μια μέθοδος με λέιζερ για την κοπή των αντικειμένων από το κόντρα πλακέ και δίνει κοψίματα με ακρίβεια.
Θα πρέπει να τραβήξετε τις λεπτομέρειες από τους πίνακες και να τα τις συναρμολογήσετε για να ολοκληρώσετε το μοντέλο.
Όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα Ugears, το Μηχανικό ʼλογο έρχεται με έγχρωμες και εύκολες οδηγίες βήμα προς βήμα σε 11 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ουκρανικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ρώσικα, Τούρκικα, Ιταλικά, Κινέζικα και Κορεάτικα) και δεν απαιτεί κόλα ή ειδικά εργαλεία για την πλήρη συναρμολόγηση του σε ένα λειτουργικό και αυτοκινούμενο ʼλογο.
Μηχανικό Μοντέλο Μηχανικό ʼλογο
Διαστάσεις μοντέλο: 13.8*11.4*4.7 ίντσες (35*29*12.5 εκ)
Διαστάσεις πακέτου: 14.6*6.7*1.6 ίντσες (37.8*17*4.2 εκ)
Αριθμός εξαρτημάτων: 410
Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 8-9 ώρες
Επίπεδο δυσκολίας: Προχωρημένο