Menu
Your Cart

3D PUZZLE Μηχανικό Ενυδρείο UGEARS 4820184121263

3D PUZZLE Μηχανικό Ενυδρείο UGEARS 4820184121263 3D Puzzle
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Δωρεάν μεταφορικά στους Δήμους Αθήνα, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο
3D PUZZLE Μηχανικό Ενυδρείο UGEARS 4820184121263
48,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 38,71€
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4-10 εργάσιμες
  • Κωδικός: 28695899

Το Μηχανικό Ενυδρείο από την Ugears είναι μια ευρηματική γυάλα με θαλασσινό νερό, ,ε δύο τροπικά ψάρια να κυνηγάνε το ένα το άλλο σε ένα δάσος από φύκια, μέσα στα οποία κρύβεται ένας ακόμα κάτοικος αυτού του θαλάσσιου περιβάλλοντος— ένας ιππόκαμπος! Η απόκτηση διαφόρων όμορφων και σπανίων ψαριών του αλμυρού νερού αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή χόμπι παγκοσμίως. Ίσως σας αρέσει να βουτάτε και να εξερευνείτε τον βυθό και θα θέλατε κάτι να σας θυμίζει τις υποθαλάσσιες περιπέτειες σας, όταν βουτάγατε σε ένα πολύχρωμο ύφαλο ή εξερευνούσατε ένα υποθαλάσσιο δάσος kelp. Η κατασκευή των όμορφων και μοναδικών ξύλινων μοντέλων, σπαζοκεφαλιών και τρισδιάστατων πάζλ της Ugears έχει γίνει ένα πολύ δημοφιλές χόμπι για χιλιάδες ανθρώπους σε 85 χώρες, σε 5 ηπείρους. Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε αυτά τα χόμπι σε ένα μόνο μοντέλο!

Αυτό το μοντέλο ενυδρείο DIY, με το πρωτότυπο θέμα και σχεδιασμό, δεν αποτελεί απλά μια εξαιρετική προσθήκη στον κατάλογο της Ugears, αλλά έχει και μια μοναδική μηχανική δράση. Τα ψάρια και τα φύκια περιστρέφονται ταυτόχρονα και παράλληλα, σε διαφορετικές ταχύτητες και κατευθύνσεις, αναπαριστώντας τον ομαλό, κυματοειδή ρυθμό των υποθαλάσσιων φυτών και ζώων. Τα κομψά ψάρια φαίνονται σαν να κολυμπάνε στα αλήθεια, καθώς κινούν το κεφάλι και την ουρά τους από την μια πλευρά στην άλλη. Το μοντέλο Μηχανικό Ενυδρείο είναι μοναδικό σε αυτό, αφού πολλά μηχανικά μοντέλα της Ugears κινούνται με την βοήθεια μηχανών από λάστιχο, αλλά αυτό δεν ισχύει με το Ενυδρείο το οποίο κινείται χάρη σε ένα ελατήριο, για μεγαλύτερη κίνηση και διάρκεια ζωής. Στην Ugears, είμαστε περήφανοι που καινοτομούμε και ακούμε τους πιστούς μας πελάτες, πολλοί από τους οποίους ζητούσαν μοντέλα με μηχανισμούς με ελατήρια. Έτσι λοιπόν, είμαστε περήφανοι που σας παρουσιάζουμε αυτό το ενυδρείο με ελατήριο— το πρώτο σε ένα κατάλογο με μοντέλα της Ugears που όλο και μεγαλώνει!

Για να θέσετε το μοντέλο σε κίνηση, κουρδίστε τον διακόπτη κάτω από το ενυδρείο με 25 μισές στροφές, γυρίστε τον διακόπτη από λειτουργία “STOP” σε “SWIM” και στην συνέχεια κοιτάξτε το Μηχανικό Ενυδρείο να ζωντανεύει! Ο μηχανισμός περιέχει ένα εσωτερικό εκκρεμές για να ελέγχει και ομαλοποιεί την κίνηση. Έχουμε σχεδιάσει αυτό το μοντέλο έτσι ώστε να αποτελεί τον ορισμό της λειτουργικής απλότητας για τους χρήστες: ένας διακόπτης, δύο λειτουργίες: ανοικτό και κλειστό. Μπορείτε να σταματήσετε το μοντέλο οποιαδήποτε στιγμή  ή απλά να το αφήσετε να περιστρέφεται και να απολαύσετε τις κινήσεις που κάνουν τα ψάρια και τα φύκια για 40 δευτερόλεπτα περίπου.

Δεν είναι όλοι σε θέση να βάλουν ένα ενυδρείο στο σπίτι τους, είτε για οικονομικούς είτε για άλλους λόγους. Ακόμα και ένα βασικό ενυδρείο για αρχάριους αποτελεί μια σημαντική και συνεχή επένδυση χρόνου και χρημάτων. Με το Μηχανικό Ενυδρείο της Ugears όμως, μπορείτε να βυθιστείτε στον συναρπαστικό υποθαλάσσιο κόσμο με ένα ελκυστικό και ευφάνταστο ξύλινο μοντέλο το οποίο μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας και στην συνέχεια να το επιδείξετε περήφανα σε όλους. Μόλις συναρμολογήσετε το μοντέλο, η οικογένεια και οι φίλοι σας θα έχουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης, παρακολουθώντας το αυτόματο ψάρι να κολυμπάει σαν αληθινό στο ξύλινο κουτί, ενώ μέσα από τα φύκια, ο ντροπαλός ιππόκαμπος ρίχνει κλεφτές ματιές. Και ποτέ δεν θα χρειαστεί να ελέγξετε ή να αλλάξετε το νερό!
Στην Ugears, πασχίζουμε να βρίσκουμε όμορφους σχεδιασμούς με εντυπωσιακή μηχανική κίνηση, για να γοητεύουμε και ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι συμφωνείτε ότι το πετύχαμε αυτό με αυτό το όμορφο Μηχανικό Ενυδρείο. Με την Ugears, πάντα υπάρχει μια έξτρα πινελιά φαντασίας, η οποία ενσαρκώνεται σε αυτό το μοντέλο με τον κρυμμένο ιππόκαμπο στο κέντρο. Κύριο μέλημα μας είναι να φέρουμε τους ανθρώπους κοντά, ιδιαίτερα από διαφορετικές γενιές, καθώς κατασκευάζουν και παίζουν με τα μοναδικά μηχανικά μας θαύματα. Κάντε το Μηχανικό Ενυδρείο την επόμενη οικογενειακή σας αποστολή!

Το Μηχανικό Ενυδρείο αποτελείται από 325 κομμάτια, έχει επίπεδο δυσκολίας “Μεσαίο” και εκτιμώμενο χρόνο συναρμολόγησης 6 ώρες. Καθώς κατασκευάζετε το ξύλινο ενυδρείο, θα μάθετε την κίνηση και την τοποθέτηση των γραναζιών, την λειτουργία του εκκρεμούς και την δράση των μηχανισμών με ελατήριο. Θα βιώσετε την ικανοποίηση του να κατασκευάζετε κάτι με τα ίδια σας τα χέρια, χωρίς να χρειάζεστε κόλλα ή άλλα ειδικά εργαλεία. Ότι χρειάζεστε για αυτό το διασκεδαστικό πρότζεκτ DIY βρίσκεται στο κουτί: εξαιρετικής ποιότητας πλάκες από κόντρα πλακέ με κοψίματα ακριβείας με λέιζερ τα οποία μπορείτε να αφαιρέσετε από τις πλάκες και να τα ενώσετε μαζί, το μεταλλικό ελατήριο που βάζει σε κίνηση τον μηχανισμό και φυσικά τις λεπτομερείς οδηγίες με εικόνες σε 11 γλώσσες.

Αναζητάτε μια μοναδική ιδέα για ένα φίλο ή μέλος της οικογένειας σας; Ίσως κάποιος που γνωρίζετε λατρεύει τα ενυδρεία, ή του αρέσει να κατασκευάζει μοντέλα ή απλά να δημιουργεί με τα χέρια του. Ίσως είστε χομπίστας και σας αρέσει να μοιράζεστε με φίλους και την οικογένεια σας την χαρά που βρίσκετε σε ένα ενυδρείο, στις καταδύσεις ή στην δημιουργία τρισδιάστατων πάζλ. Ίσως έχετε παιδιά που θα τους άρεσε πολύ να κουρδίσουν το μοντέλο και να κάνουν το ψάρι να κινείται γύρω από το μπολ. Το Μηχανικό Ενυδρείο είναι σίγουρο ότι θα σας γοητεύσει και θα αποτελέσει ένα εξαιρετικό δώρο για γενέθλια, γιορτές ή οποιαδήποτε άλλη περίσταση. Χαρίστε το σαν ένα δώρο DIY, στο όμορφο κουτί του ή κατασκευάστε το μόνοι σας και παρουσιάστε το έτοιμο σαν προσωπικό δώρο, στο οποίο αφιερώσατε χρόνο και φροντίδα.

Αριθμός εξαρτημάτων: 325

Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 6 ώρες

Επίπεδο δυσκολίας: Μεσαίο

Διαστάσεις μοντέλου:  23.5*23.5*20 εκ

Διαστάσεις πακέτου: 37.8*17*3.4 εκ