Menu
Your Cart

3D PUZZLE Retro Car UGR-T UGEARS 4820184121478

3D PUZZLE Retro Car UGR-T UGEARS 4820184121478 3D Puzzle
ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
Δωρεάν μεταφορικά στους Δήμους Αθήνα, Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο
3D PUZZLE Retro Car UGR-T UGEARS 4820184121478
43,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,32€
  • Διαθεσιμότητα: Παράδοση 4-10 εργάσιμες
  • Κωδικός: 89853208

Τα Top Fuel Dragster είναι οι βασιλιάδες των dragstrip. Ικανά να επιταχύνουν από 1 έως 100 mph σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο και τελικές ταχύτητες των 335 mph, τα κορυφαία dragsters καυσίμου είναι μηχανοκίνητα οχήματα, σύμβολο τεχνολογίας και ταχύτητας. Με τα μακριά σώματά τους που μοιάζουν με λιβελούλες, τα κλαδιά της εξάτμισης που καίγονται, τα άνω πτερύγια και στάσεις με τη βοήθεια αλεξίπτωτου, αυτοί οι εμβληματικοί οδηγοί έχουν από καιρό υποκινήσει τη φαντασία όλων όσων αγαπούν τα γρήγορα αυτοκίνητα. Αγώνες περιφερειακού και εθνικού πρωταθλήματος για dragster και μοτοσικλέτες διεξάγονται στις Ηνωμένες Πολιτείες από τη δεκαετία του 1950, και από εκεί το άθλημα έχει μεταφερθεί σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ένα κορυφαίο dragster καταναλώνει καύσιμο με ποσοστό 11 γαλόνια ανά δευτερόλεπτο, τον ίδιο ποσοστό καύσης ενός αεροσκάφους Boeing 747, μόνο που ο κινητήρας dragster είναι τέσσερις φορές πιο αποδοτικός! Σε ευθεία γραμμή, ένας κορυφαίος dragster καυσίμου θα αφήσει στη σκόνη την ταχύτερη Bugatti ή Porsche. Το ρεκόρ τέταρτου μιλίου για τους κορυφαίους dragster καυσίμου είναι απίστευτο, μόνο 3,6 δευτερόλεπτα!

Το Top Fuel Dragster από την Ugears δεν είναι ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο-παιχνιδάκι. Το μοντέλο κινείται από έναν ισχυρό κινητήρα ελατηρίου και ένα γρανάζι που μεταδίδει την ισχύ μέσω του στροφαλοφόρου άξονα και του ιμάντα μετάδοσης κίνησης (λάστιχο που διέρχεται από έναν εντατήρα κυλίνδρων) στους πίσω τροχούς, τα οποία διαθέτουν ειδικές φλάντζες σιλικόνης για επιπλέον πρόσφυση. Το ξύλινο μοντέλο DIY διαθέτει ένα κουμπί Start/Stop, μεταβλητούς τρόπους οδήγησης και μπορεί να ανυψωθεί στα πίσω λάστιχα, ακριβώς όπως έναν αληθινό dragster. Το Top Fuel Dragster έχει ένα ανοιχτό σώμα «σκελετό», αποκαλύπτοντας την εσωτερική μηχανική ομορφιά.

Για να χρησιμοποιήσετε το μοντέλο, βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης “on/off” είναι ρυθμισμένος στη θέση “off” και, στη συνέχεια, γυρίστε δεξιόστροφα το μη αφαιρούμενο κουμπί περιέλιξης στο πίσω μέρος του Dragster. Τοποθετήστε το Dragster στο πάτωμα και κρατώντας το με το ένα χέρι, γυρίστε το κουμπί “start/stop” για το “start” και μετά ελευθερώστε το.

Τα Dragster καυσίμου έχουν κύκλο ζωής κινητήρας μόνο 3 λεπτών, συμπεριλαμβανομένης της θέρμανσης. Μετά από κάθε λειτουργία 4 δευτερολέπτων, αποσυναρμολογούνται, επιθεωρούνται και καθαρίζονται, αντικαθίστανται τα κατεστραμμένα ή φθαρμένα μέρη (συμπλέκτης, έμβολα, μπιέλες, δακτύλιοι, μπουζί), και ο κινητήρας ανακατασκευάστηκε πλήρως σε περίπου 40 λεπτά, για να είναι έτοιμος για την επόμενη διαδρομή. Ευτυχώς, το εκπληκτικό μας μοντέλο DIY Top Fuel Dragster δεν απαιτεί αυτό το επίπεδο συντήρησης, αλλά να είστε προσεκτικοί στην κατασκευή να τρίψετε και να κερώσετε σωστά όλα τα κινούμενα μέρη για βέλτιστη λειτουργία. Βεβαιωθείτε πως ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες βήμα προς βήμα, διαθέσιμες σε 11 γλώσσες (Αγγλικά, Γερμανικά, Ουκρανικά, Γαλλικά, Πολωνικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, Ιταλικά, Κινέζικα και Κορεάτικα).

Μέγεθος μοντέλου: 15,3*4,7*5,1 ίντσες (39*12*13 cm)

Μέγεθος συσκευασίας: 14,9*6,7*1,2 ίντσες (37,8*17*3,1 cm)

Αριθμός εξαρτημάτων: 321

Εκτιμώμενος χρόνος συναρμολόγησης: 8 ώρες

Ετικέτες: PUZZLE , Retro , Car , UGR-T , UGEARS , 4820184121478 , Puzzle